Tarkastuslautakunta (0002003080015568), kokous 13.11.2023

Pöytäkirja on tarkastamaton

§ 10 Tämä on testipykälä perehdytykseen

SATAHADno-2023-170

Valmistelija

  • Jukka Tapiola, jukka.tapiola@sata.fi

Perustelut

Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. 

Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. 

Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. Tämä on testausta. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Jukka Tapiola, jukka.tapiola@sata.fi

Tämä on testausta. 

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Esteellisyys

  • Johanna Ruusela

Kokouskäsittely

Jäsen JR ilmoitti olevansa esteellinen tässä asiakohdassa ja hän poistui paikalta asian käsittelyn ajaksi. Jäsen ES teki asiassa esittelijän päätösehdotuksesta poikkeuvan esityksen, jota jäsen nn kannatti. Suoritettiin äänestys, jossa JAA oli esittelijän päätösehdotuksen mukaiselle esitykselle kannatus ja EI ES:n tekemän esityksen kannatus. JAA ääniä annettiin kaksi ja EI ääniä yksiä. 

Äänestystulokset

  • Kyllä 2 kpl 67%

    Jukka Tapiola, Terttu Grönvall

  • Ei 1 kpl 33%

    Eliisa Saarinen